Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kar bulamayan Ukraynalı turistler geziye çıktı

Kars Sarıkamış’taki Bayrak Tepe Kayak Merkezi’ne kayak için gelen Ukraynalı turistler, kar bulamayınca çareyi çevreyi gezmekte buldu.

Tatil için Sarıkamış’taki Bayrak Tepe Kayak Merkezi’ne gelen Ukraynalı Jina ve Nikolay İvanov, 4 yaşındaki oğulları Nova İvanov’u kızağa oturtarak kar üzerinde geziye çıkarmak istedi. Kızağın karsız zeminde çekmenin güç olması üzerine İvanov ailesi, çareyi civarda gezi yapmakta buldu. Kayak merkezindeki jandarma karakolunda görevli askerlerle hatıra fotoğrafı çektiren Jina İvanov, “Sarıkamış çok güzel bir yer fakat görevlilerin teleferiği çalıştırmamasına bir anlam veremedim” dedi. Ukraynalı turistlerin kaldığı Cemal Toprak Otel’in Genel Müdürü Nihat Kaçar, kar yağışı yeterli düzeyde olmadığı için doluluk oranının yüzde 65’te kaldığını belirtti.

Otelde Rusya, Ukrayna, İran, Nahcivan ve Azerbaycan’dan turistlerin kaldığını belirten Kaçar, “Kar eksikliği bir çok rezervasyonu iptal ettirdi. Bu da bizi olumsuz etkiledi” dedi.

MedyaTV

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]