Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Arkadaş sen de mi sarhoştun?

Konya’da trafik kontrolü olduğunu fark eden sürücü, yoldan tesadüfen geçtiği sırada ricayla direksiyona geçmesini sağladığı kişi de alkollü çıkınca ”Madem alkollüydün, niye direksiyona geçtin? Biz kaçıp gidecektik” diyerek suçunu bastırmaya çalıştı.

76 promil alkollü araç kullanmaktan yakalanan kişiye 590 lira para cezası kesildi, ehliyetine el konuldu.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 42 KT 759 plakalı otomobili kullanan alkollü sürücü, merkez Selçuklu ilçesi Adalhan Kavşağı’nda trafik polislerinin uygulama yaptığını fark edince, yoldan geçen yaya Haldun Torunoğlu’ndan (26) durumu anlatarak aracı kullanmasını rica etti.

Torunoğlu, yapılan ricayı geri çevirmeyerek aracın direksiyonuna geçti. Kısa bir süre sonra da polis ekipleri söz konusu aracı uygulama noktasında durdurdu.

-”MADEM ALKOLLÜYDÜN NİYE DİREKSİYONA GEÇTİN?”-

Sürücü koltuğundaki Torunoğlu, yapılan alkol muayenesinde 76 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Bunun üzerine Torunoğlu’nun aracı kullanmasını isteyen kişi, ”Madem alkollüydün, niye direksiyona geçtin? Biz kaçıp gidecektik” diyerek genç sürücüye sitem etti.

Torunoğlu’na, alkollü araç kullanmaktan 590 lira para cezası kesildi, ehliyetine de 6 ay el konuldu. Genç sürücü, aracın ruhsatını eline alarak kendisinden direksiyona geçmesini isteyen kişilerden cezayı ödemesini istedi.

Torunoğlu’ndan aracı kullanmasını isteyen kişi, ”Arkadaşlarımla birlikte eğlenceden geliyorduk. Benim ehliyetim yok. Daha önce el konuldu. Alkollü de olunca yoldan tesadüfen geçen arkadaştan direksiyona geçmesini istedik. O da bizi kırmadı. Ancak o da alkollüymüş. Direksiyona geçmeseydi biz kaçıp gidecektik” dedi.

Zaman

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]