Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Beşiktaş’ın rakibi Dinamo Kiev’e yeni hoca!

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş’ın 2. turdaki rakibi Dinamo Kiev’de teknik direktörlük değişimi oldu. Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev, futbol takımının teknik direktörlüğüne Rus Yuri Semin’in getirildiği açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Dinamo Kiev’i 2009 yılında şampiyon yapan Yuri Semin ile tekrar anlaşma sağlandığı bildirildi. Valery Gazzayev’den ekim ayında boşalan teknik direktörlük görevini vekaleten Oleg Luzhny yürütüyordu.

Son olarak Rus liginde Lokomotiv Moskova’yı çalıştıran Semin, takımının aldığı başarısız sonuçlar üzerine buradaki görevinden geçen ay alınmıştı. Radyospor’da yer alan habere göre, Semin, yeni göreviyle ilgili olarak Ukrayna basınına yaptığı açıklamada, Kiev takımıyla her konuda anlaşmaya vardıklarını, imzanın artık sadece bir formalite olduğunu söyledi.

Bilindiği gibi Dinamo Kiev, UEFA Avrupa Ligi ikinci turunda 17 Şubat’ta İstanbul’da Beşiktaş ile karşılaşacak.

Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]