Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalılar da toplumdaki ahlaksızlıktan şikayetçi

Ukrayna’da her geçen gün giderek artan ahlaksızlık toplumu da rahatsız etmeye başladı. 

Başkent Kiev’deki Gorşenin Sorun Yönetimi Enstitüsü tarafından ülke genelinde yapılan bir ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Aralık ayında yapılan anket, toplumun ahlakî ve sosyal olaylara bakışına bilimsel ışık tutuyor.

Ankete katılan 18 yaşından büyük bin kişinin büyük bir bölümü, Ukraynalıların ahlaki yozlaşmasından rahatsız olduğunu dile getirdi.

Ankete katılanlardan sadece yüzde 2’lik bir kesim ahlaksızlıktan şilkayetçi olamadığını işaretledi.

Katılımcıların yüzde 60’ı Ukrayna toplumunun ahlak seviyesinin düşük olduğunu, yüzde 30’u yeterli olduğunu, yüzde 8’i cevap vermede zorlanırken, yüzde 2’si ise Ukraynalıların yüksek ahlaki değerlere sahip olduğunu söyledi.

Ukraynalıların yüzde 99’u uyuşturucu madde bağımlılığına, yüzde 72’si eş cinselliğe, yüzde 22’si evlilik öncesi ilişkiye, yüzde 32’si gayri resmi ilişkiye, yüzde 80’i eşlerin birbirini aldatmasına, yüzde 66’sı boşanmaya, yüzde 85’i ücret karşılığı fuhşa, yüzde 75’i kürtaja ve yüzde 93’ü intihara olumsuz bakıyor.

Yaklaşık yüzde 3’lük yanılma payı olan ankette katılımcıların geneli; eş cinsellik, uyuşturucu madde bağımlılığı, eşlerin birbirini aldatması, fuhuş ve intihara karşı.

Yunus Erdoğdu Kiev Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]