Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[Foto Galeri] Liman Kupası ödülleri sahiplerini buldu

Ukrayna Ulusal Yarış Serisi içinde yer alan ve toplam 5 etaptan oluşan  “Liman Kupası”nda dereceye girenlere kupaları düzenlenen ödül töreninde verildi.

18 Aralık 2010 Cumartesi günü Odesa’da yapılan ödül törenine Ukrayna medyası da yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen ödül töreninde etaplarda ve genel klasmanda dereceye giren ferdi sporculara ve ekiplere kupaları dağıtıldı.

Kupanın tek Türk sporcusu Selami Sezer’e de gösterdiği başarılı katılım için “Takdir Plaketi”  verildi.  Sezer’e plaketini törenin onur konukları arasında yer alan Türkiye Cumhuriyeti Odesa Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Necdet Eser verdi.  

Yapılan ödül töreninde bir konuşma da yapan Eser; “Ukrayna Ulusal Yarış serisinde bir Türk sporcunun da yarışmalara katılmış olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Selami Sezer’e kendi imkânlarıyla ülkemizi başarıyla temsil etmesinden ötürü Sezer’e teşekkür etti”.

T.C. Odesa Ticaret Ataşesi Eser UkraynaHaber.Com’a yaptığı açıklamada: Türk sporcu Selami Sezer’in kendi kısıtlı imkânlarıyla ülkemizi Ukrayna’da başarıyla temsil ettiğini, daha iyi dereceler yapması için Ukrayna’da iş yapan Türk iş adamlarımızın Sezer’i desteklemeye çağırdı.

Yunus Erdoğdu – Odesa – UkraynaHaber.Com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]