Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna ilk defa Spor Toto World Cup 10’da yer alacak

Türkiye A Milli Basketbol Takımı’nın 2011 FIBA Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında 11-13 Ağustos 2011 tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek dörtlü turnuva için geri sayım başladı. Geçen yıllarda beş kıtadan 24 ülkenin katıldığı turnuvada Ukrayna ilk defa yer alacak.

FIBA’nın kıta ve dünya şampiyonaları öncesindeki en önemli hazırlık turnuvalarından biri haline gelen Spor Toto World Cup 10’da Türkiye, Sırbistan, Almanya ve Ukrayna mücadele edecek.

Ülkelerin bildirdiği kadrolara göre Sırbistan ve Ukrayna, turnuvaya tam kadro gelirken Almanya, yıldız oyuncusu Dirk Nowitzki’den yoksun olacak.

Spor Toto World Cup 10’un maçlarının oynanacağı Halkapınar Spor Salonu, 23. Üniversite Yaz Spor Oyunları (UNIVERSIAD 2005) için inşa edilmiş ve Türkiye’de düzenlenen 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası’nda daD grubu maçlarına evsahipliği yapmıştı. 10 bin kişi kapasiteli salon, 22-26 Ağustos 2007 arasında düzenlenen Efes Pilsen World Cup 6’ya evsahipliği yapmıştı. Şimdi bir kere daha 12 Dev Adam’a kapılarını açacak. Bu arada 12 Dev Adam, Spor Toto World Cup 10 için geleceği İzmir’de 9 Ağustos 2011 Salı günü Forum Bornova’da sevenleriyle imza gününde biraraya gelecek. Özel olarak bastırılan posterlerini imzalayarak sevenlerine dağıtacaklar.

Spor Toto World Cup 10’un 12 Temmuz’da başlayan akreditasyon süreci tamamlanırken Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından alınan başvurular sonuçlandırıldı. Gerek yerel gerekse ulusal medyanın yoğun ilgi gösterdiği turnuvaya, 50’nin üzerinde basın mensubu akreditasyon yaptırdı.

Biletix tarafından 26 Temmuz’da satışa sunulan turnuva biletleri, İzmirli basketbolseverler tarafından oldukça yoğun ilgi görüyor. Üç kategori halinde satışa sunulan biletlerin birinci kategorisi 30, ikincisi 20 ve üçüncüsü 10 liradan satışta. Dileyen basketbolseverler, avantajlı fiyatlarla üç günlük kombine bilet de alabiliyor. Elde bilet kalması durumunda, turnuvanın başlangıcına bir gün kala Halkapınar Spor Salonu gişelerinde de satılacak.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]