Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

TUİD yönetimi, derneğe yeni katılan üyelerle tanıştı

Yeni katılımlarla genişlemeyi sürdüren TUİD’de Yönetim Kurulu, son dönemde derneğe katılan üyelerle dernek lokalinde tanıştı.

3 Aralık Cuma günü Yönetim Kurulu (YK) toplantısının ardından, YK üyeleri derneğe yeni üye olan isimlerle bir araya geldi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ercan Bekar’ın açılış konuşmasının ardından, yeni üyeler kendilerini tanıttı. Büyükelçilik Ticaret Başmüşaviri Mehmet Ali Erkan, katılımcılara Ukrayna’daki ekonomik gidişata dair genel bilgiler verdi.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, birlik ve beraberlik mesajları verildi, yeni katılımlarla her geçen gün güçlenen TUİD’in Ukrayna’daki Türk toplumunu birleştirici rolünün önemine vurgu yapıldı.

Toplantının ardından Ercan Bekar yeni üyelere üyelik sertifikalarını takdim etti. Mehmet Ali Erkan da TUİD Fahri Üyeliği belgesini Bekar’ın elinden aldı.

TUİD WEB

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]