Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dinamo Kiev’in Ukraynalı yıldızının Rus ekibiyle anlaştığı iddia edildi.

Ukrayna futbolunun son yıllarda yetiştirdiği büyük yeteneklerden olan ancak bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Dinamo Kiev’li Artem Milevski’nin Lokomotiv Moskova’ya transfer olacağı iddia edildi.

URA Inform’un haberine göre Rus ekibi, Milevski için Dinamo Kiev’e 10 milyon avro bonservis bedeli ödemeyi kabul etti. Vatandaşı Oleksandr Aliyev ile birlikte forma giymek istediği bilinen Milevski’nin Lokomotiv’in teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Transferin hafta sonuna kadar resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Yaz aylarında adı Spor Toto Süper Lig ekipleriyle de anılan 25 yaşındaki Milevski, geçtiğimiz sezon çıktığı 25 maçta 13 gol atmayı başardı.

Goal.com Türkiye

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]