Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukraynalılar 2010’da oyun ve arkadaşlık sitelerine 40 milyon dolar verecek

Want More Şirket Müdürü Roman Sidorenko, Ukraynalılar’ın 2010 yıl sonu itibariyle internetteki arkadaşlık ve oyun sitelerinde yaklaşık olarak 40 milyon dolar harcayacağını bildirdi.

Ukraynalıların yüzde 80’i parayı; mail.ru, vkontakte.ru ve odnoklassniki.ru gibi platformlarda harcıyor. 2010 yılı bitimine kadar, internetteki kumar ve benzeri oyun sitelerine 35 milyon dolar, tanışma sitelerine üyelik ve SMS gönderme gibi benzeri hizmetlere ise 4 milyon dolardan fazla parayı tüketmesi bekleniyor.

Ukrayna’ya komşu ülkelerden Rusya’da ise halk internet oyunları ve arkadaşlık sitelerine yıl sonuna kadar toplam 340 milyon dolara yakın para ödemesi tahmin ediliyor.

Appleton Mayer şirketinin verilerine göre Ukrayna’da sanal ticaretin bir yıllık hacmi 400 ila 500 milyon dolar arasında değişiyor.

Öte yandan ekim ayında yapılan bir anket, Ukraynalılar’ın yüzde 71’inin online alış-veriş tecrübesine sahip olduğunu ortaya koydu.

Yunus Erdoğdu – Kiev – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]