Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Erkeklerde Avusturya’dan kadınlarda Ukrayna’dan

Uluslararası Bisiklet Federasyonu’nun (UCI) yarış takviminde yer alan 14. Uluslararası Alanya Dağ Bisikleti Yarışı yapıldı.

Doğal güzellikleriyle dikkati çeken, Kızılalan mevkisindeki yarışa 114 sporcu katıldı. Erkekler kategorisinde 40 kilometre uzunluğundaki parkuru 02.03.20 süreyle tamamlayan Avusturyalı Uwe Hochenwarter, yarışın birincisi oldu.

Yarışı, Polonya’dan Kornel Osicki 02.03.56 dereceyle ikinci, Yunanistan’dan Perıklıs Ilias ise 02.04.38 dereceyle üçüncü sırada tamamladı. Kadınlarda ise 28 kilometrelik parkuru tamamlayarak ilk sırada bitiş noktasına varan Ukraynalı sporcu Natalie Krombets 01.46.55 dereceyle birinci oldu.

Yarışlarda Esra Kürkçü 02.05.22 dereceyle ikinciliği, Eda Kunuk ise 02.08.32 dereceyle üçüncülüğü elde etti. Yarışta kazanılan puanların 2012 Londra Olimpiyatları’na katılacak sporcuların belirlenmesi açısından önemli olduğu öğrenildi.

Alanya Online

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]