Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberlerİş Dünyası

TUİD “Ukrayna’da Krizin Etkileri”ni President Otel’de anlatacak

Uluslararası Türk-Ukrayna İşadamları Derneği’nin (TUİD) 2 Kasım 2010 Salı günü President Otel’de saat 17:00’de “Ukrayna’da Krizin Etkileri’” konulu bilgilendirme toplantısı düzenleneceği bildirildi.

Toplantıya konuşmacı olarak; IMF Ukrayna Danışmanı Engin Akçakoca ve Creditwest Bank Ukrayna Genel Müdürü Adnan Anaçalı katılacak. TUİD yetkilileri katılımın ücretsiz olduğun ve toplantıya tüm dernek üyelerinin davetli olduğunu belirtti.

Öte yandan kontenjan sınırlı olduğuna dikkat çeken TUİD yetkilileri,  katılacak kişilerin en geç 1 Kasım 2010 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar, +38044 235 28 49 ya da +38 044 234 30 26 numaralı telefonları arayarak bilgi vermesini istedi.

Yer: Presindent Otel, Aktoviy Hall
Saat : 17:00 – 19:30
Adres: 12, Hospitalna Caddesi, Kiev, 01023, Ukrayna

Toplantının yapılacağı yeri haritada görmek için buraya tıklayınız.

UkraynaHaber.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]