Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Euro 2012 biletleri, 2011 Martı’nda satışa çıkıyor

Ukrayna ve Polonya’nın ortaklaşa düzenleyeceği 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın biletleri 1 Mart 2011’den itibaren satılmaya başlanılacak, biletler ise 2012 yılında teslim edilecek.

Statları yüzde yüz dolması için biletlerin Euro 2008’den daha ucuz olacağını söyleyen UEFA’nın Ukrayna’daki organizasyonu sorumlusu Markiyan Lubkivskiy, fiyatlarının yerli ve yabancı taraftarlar için eşit olacağını ve uygun fiyatlardan satılacağını belirtti.

UEFA’dan yapılan açıklamada, Euro 2012’nin biletlerinin büyük kısmının satışının euro2012.com sitesi üzerinden gerçekleştirileceği, biletlerin ise 2012 yılında teslim edileceği bildirildi. Biletlerin üzerindeki fiyatlar maçların oynanacağı ülkelerin milli para birimleri ve Euro olmak üzere iki ayrı para biriminde yazılacak.

Taraftarlar, her maç için ayrı bilet alabileceği gibi isterlerse tüm maçlar için kombine bilet de satın alabilecek. Bilet satışına ilişkin ayrıntılı bilgi ise euro2012.com sitesine üye olanlara duyurulacak.

31 maçtan oluşacak şampiyona için yaklaşık 1 milyon 400 bin bilet satılacak. Turnuvanın açılış maçı 8 Haziran 2012’de Varşova’da, final maçı ise 1 Temmuz’da Kiev’de yapılacak.

Euro 2012’ye Ukrayna’da; Donetsk, Kiev, Lviv ve Harkiv şehirleri ev sahipliği yapacak.

 

Yunus Erdoğdu – Kiev – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]