Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

OTİAD ilk istişare toplantısını yaptı: işte alınan kararlar

Odesa Türk işadamları Derneği (OTİAD) ilk istişare toplantısı yapıldı. Toplantının açılışına katılan T.C Odesa Başkonsolosu Murat Tamer’in toplantı başlangıcında kısa bir tebrik ve takdir konuşması yaptıktan sonra ayrıldı.

Odesa Ticaret Ataşesi Necdet Eser’in başkanlığında kurulan divanda derneğin başkan ve yönetim kurulu belirlendi.

Katılan tüm üyelerin oy birliği ile OTİAD’ın Yönetim Kurulu Başkanlığına: Mehmet Yurtseven seçildi.

OTİAD’ın yönetim kurulundaki isimler ise şöyle; Veysi Fidan , Bilal Akay , Çetin Coşkun , Murat Kamar , Nihat Timurçi , Serdar Bedir , İsa Yaşar , Halim Çetin , Gökhan Bozkurt , İsmail Arefe , Nuri İlhan , Hasan Kart , Celal Kılıç  ve Kerem Topkan . Divan Başkanı Katip Üye olarak da, Yunus Akay seçildi.

Aidat tutarının belirlendiği ile istişare toplantısında alınan karara göre “7 km”de faaliyet gösteren üyeler, daha önce verdikleri gibi ”çatı” ücretini Başkan ve Yönetim kurulu Üyesi Sayın Veysi Fidan’in organizasyonunda 100 dolar verecek.

Derneğin ilk aşamada resmi aidatı ise aylık 25 dolar, iki aylık peşin şeklinde karara bağlandı.

7km esnafı verdikleri 100 dolar haricinde resmi üyelik aidatları olan 25 doları ayrıca verecekler.

Derneğin resmi kuruluşu, üye kaydı, aidatların toplanması görevi yakın zamanda yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında karara bağlanacak.

Katılımın yüksek olduğu toplantıya ayrıca konuk olarak katılan Karadeniz Lisesi Müdürü Arif Asalıoğlu ve Odesa Öğrenci Derneği Başkanı Hüseyin Doğan, fikir ve temennileri ile toplantıya katkıda bulundu.

 

Yunus Erdoğdu – Kiev – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]