Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev’de gece alkol satışı yasaklanacak

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de gece alkollü içeceklere yasak geliyor. Belediye Meclisi’nde, Sağlık ve Sosyal Güvenlik Komisyonu Başkanı Alla Şlapak saat akşam 22.00 ile sabah 10.00 arasında alkollü içeceklerin satışının yasaklanmasını istedi.

Alla Şlapak yaptığı açıklamada Ukrayna’da bazı bölgelerde bu yasağın uygulandığı hatırlattı. Şlapak söz konusu yerlerin de tecrübelerden istifade edilerek Kiev’de de alkol satışına kısıtlama getirilmesinin zamanının geldiğini ifade etti. Alkol satışına 12 saatlik kısıtlama getiren yasa tasarısı Kiev meclisinde 7 Ekim’de oylamaya sunulacak.

Geçtiğimiz günlerde de Ukrayna’nın batısındaki Lviv Şehri’nde gece 22.00 ile sabah 10.00 saatleri arasında alkollü içki satışı yasaklanmıştı.

Yunus Erdoğdu – Kiev – CİHAN

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]