Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Colin’s inşaatta bir numara olmayı hedefliyor

Hazır giyim markası Colin’s’in sahibi Eroğlu ailesinin, Küçükçekmece Halkalı’da inşa edeceği İstanbul Lounge’da yüzde 5 peşinatla daire satışına başlandı. Eroğlu Yapı tarafından yürütülen projede yer alan daireler metrekaresi ‘her şey dahil’ 1.500 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Şirketin hedefi, hazır giyimdeki başarısını inşaata taşımak.

Hazır giyim sektöründe Colin’s markasıyla başarılara imza atan Eroğlu Grubu, şimdi de konut sektöründe hedef büyüttü. 2006’ya kadar daha çok fabrika ve ofis inşaatı gerçekleştiren Eroğlu Yapı, inşaatın yeni gözdesi Küçükçekmece-Halkalı bölgesinde, İstanbul Lounge markası altında büyük bir yaşam alanı projesine imza atıyor. Basın toplantısında konuşan Eroğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, büyüklükleri 56-204 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1’e kadar pek çok farklı daire alternatifi bulunduğunu, projede sınırlı sayıda çok özel dubleks 4+1’ler ve kent villaları olduğunu söyledi. Şirket metrekaresi ‘her şey dahil’ 1.500 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan İstanbul Lounge ile herkesi yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Nurettin Eroğlu, işleri gereği her yıl iki AVM kadar inşaat yaptıklarını ve bu konuda büyük tecrübe sahibi olduklarını söyledi. Eroğlu, “Şu anda elimizde 10 projemiz var. Bunların startını İstanbul Lounge ile veriyoruz. Ekimde diğer projelerimizin duyuruları ve inşaatları peş peşe gelecek. Merter’deki Vakko fabrikasının yerine kuracağımız proje çok sürpriz olacak ve 15 Ekim’de başlıyoruz.” dedi. 2006’dan bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kağıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Tekirdağ ve Bursa’da projeler geliştirdiklerini anlatan Eroğlu, 3 yıl içerisinde tamamlamayı hedefledikleri konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarındaki projelerin toplam büyüklüğünün 1 milyon metrekareyi aştığını vurguladı. Sektörde ilk 10 oyuncu arasında yer aldıklarına işaret eden Eroğlu, “Hedefimiz Colin’s’te olduğu gibi inşaatta da liderliği yakalamak. Eroğlu Yapı olarak, başladığımız projeleri 3 yıl içerisinde tamamlayarak yaklaşık 1 milyar dolarlık iş hacmine ulaşmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu. Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer de ekimde inşaatına başlanarak 24 ay sonunda teslim edilmesi hedeflenen projede; yüksek blokların aksine insan ölçeğindeki boyutlarıyla, yaşayanlara gökyüzünün mavisini görme imkânı sağladığına işaret etti. 85 bin metrekarelik kapalı alanda toplam 757 adet dairenin yer aldığını söyleyen Kızılsencer, tüm dairelerden göl ya da sitenin panoramik manzarasının seyredilebildiğini kaydetti. Kızılsencer ayrıca, metrekaresi yaklaşık 1.500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan İstanbul Lounge’da yüzde 5’i teşkil eden; 1+1 için 4 bin 500, 2+1 için 8 bin, 3+1 için 10 bin 500, 4+1 için ise 18 bin liradan başlayan peşinatlarla ev sahibi olunabildiğini belirtti. Kızılsencer “İstanbul Lounge dairelerinde gizli veya ekstra masraf yok. Fiyatlara her şey dahil. Buna yüzde 1 KDV de, tapu masrafları, altyapı bedelleri de, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskân harç bedelleri de dahil. Ayrıca banka konut kredisinde dosya masrafı ve banka komisyonu da alınmıyor.” dedi.

MUSTAFA YAĞMURLU – ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]