Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İnternette yayın yapan Online Fetva programı büyük ilgi görüyor

İnternet TV platformu Küre TV’nin dünyada ilk kez sadece internetten yayın yapan Online Fetva programı büyük ilgi görüyor.

Ömer Faruk Şentürk, Hüseyin Yağmur ve Rasim Haner’in mail yoluyla gönderilen dini hayatla ilgili sorulara anında cevap verdiği Online Fetva programı, her gün saat 16.00’da canlı olarak yayınlanıyor. 1 saat süren internet üzerinden yapılan canlı yayını her gün 5 bine yakın kişi seyrediyor. Günde 100’e yakın sorunun geldiği programda, günlük hayat ve Ramazan sebebiyle oruç, zekat ağırlıklı sorular yöneltiliyor. Programda bazı ilginç sorular da yöneltiliyor.

Online Fetva programında cevap veren hocalar, “Eşim çalışıyor, parasını izinsiz kullansam günaha girer miyim? Daha önce çiğnenmiş sakızı çiğnemek orucu bozar mı? Sivilce sıkmak orucu bozar mı? Saç ektirmek istiyorum, caiz mi? Bir Müslüman hem Müslüman hem de laik olabilir mi?” gibi ilginç sorulara muhatap oluyor. İnternet kullanıcılarının dini hayatla ilgili sorularına herhangi bir sınırlamanın olmadığı programa [email protected] adresinden mail atarak katılabiliniyor.

 

UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]