Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

ODTOD’da dümene Denizci geçti…

Odesa Türk Öğrenci Derneği (ODTOD)’nden yapılan bir açıklamada, Öğrenci Derneği Başkanlığından istifası eden Hasan Dikenli’nin yerine vekâleten Odesa Milli Denizcilik Üniversitesi öğrencisi Fatih Denizci getirildiği bildirildi.

ODTOD’dan yapılan açıklama şöyle; “Değerli Büyüklerimiz, Sevgili Öğrenci Arkadaşlarımız;
2008 yılından itibaren Odesa’da hizmet veren bizlerin, sizlerin, hepimizin derneği olan Odesa Türk Öğrenci Derneği (ODTOD) , son zamanlarda yaşanan tatsız olaylardan, Facebook sayfamızda paylaşılan uygunsuz yazılardan dolayı duyulan rahatsızlıktan, Odesa Türk Öğrenci Derneği Başkanının kendisine ve de Derneğe yakışmayan hareketlerinden ve bulunduğu tatsız paylaşımlarından ötürü tüm takipçilerimizden özür dileriz. Bu tarz olayları yaşamaya pek de alışık olmayan dernek yönetimimiz, Başkan tarafından bloke edilen Facebook sayfamıza ulaşamayarak, talihsiz yazıları ve uygunsuz nitelikteki bazı paylaşımları kaldıramamıştır. Bunlardan ötürü tekrar tekrar sizlerden özür diler, sayfamıza verdiğiniz desteklerden ötürü tüm takipçilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Odessa Türk Öğrenci Derneği Yönetim Kurulu Toplantısından çıkan karara göre; Odesa Türk Öğrenci Derneği Başkanlığından istifasını veren Hasan Dikenli’nin istifası yönetim tarafından kabul edilmiştir…
…Hasan Dikenlinin ODTOD ile hiçbir alakası olmadığını ve bundan sonraki yapacağı herhangi bir faaliyetin Derneğimiz ile alakalı olmayacağını bildiririz.

Dernek Başkanlığına vekil başkan olarak Fatih Denizci getirilmiştir. En kısa sürede dernek başkanlığı seçimi yapılmasına karar verilmiştir.

Fatih Denizci iletişim no:
+380933082968
https://www.facebook.com/fdenizci?fref=ts
Odesa Milli Denizcilik Üniversitesi

ODTOD Resmi internet adresi;
http://www.facebook.com/l/jAQEMP6h8AQHQ9sigo28iLmrYCTPQG4JRzgPxLy7C2pkliw/odtod.net/?p=433

ODTOD Sosyal Medya;
https://www.facebook.com/odtod.net
https://www.facebook.com/groups/81797744683/
http://www.facebook.com/l/1AQG8UZWGAQGf10j-2IQ8wr9wWREKmr7b3tEtGl3QjlNBdQ/https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FODTOD

Saygılarımızla,
ODTOD”

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]