Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Yanukoviç, Obama’ya mesaj gönderdi

{jcomments on}Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç, ABD’nin bağımsızlık günü münasebeti ile ABD Başkanı Barack Obama’ya kutlama mesajı gönderdi.

Yanukoviç mesajında, “Ukrayna halkı ve kendi adımdan sizleri ABD’nin ulusal bağımsızlık bayramı münasebeti ile kutluyorum. Bağımsızlık döneminde Amerikan halkı öyle bir devlet kurdu ki, o devlet demokratik gelişimin, insan haklarına saygı ve istikrarın sembolü oldu.” dedi.

ABD ile Ukrayna’nın stratejik işbirliğinin sağlamlaşarak devam edeceğini, karşılıklı saygı ve anlayışın da gelişeceğini söyleyen Yanukoviç, Nisan ayında Washington’da gerçekleşen nükleer güvenlik zirvesinin neticelerinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Obama’ya başarı ve dost Amerikan halkına ise sağlık, mutluluk iyilik ve refah dileyen Yanukoviç, mesajının sonunda Obama’yı ülkesine davet etti.

Yunus Erdoğdu – Kiev – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]