Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

New York semalarında beş minare

Yeni sezonun en çok merak edilen yapımlarından ‘New York’ta Beş Minare’nin afişleri yakında Türkiye’deki sinema salonlarında arz-ı endam edecek.

Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği filmin çekimleri halen Amerika’da devam ediyor. İlgi çekici afişte, yönetmenin önceki filmleri Güneşi Gördüm ve Beyaz Melek’in afişlerini de yapan Emrah Yücel imzası var. Daha önce internette yayınlanan ilk afişe bazı eklemeler yapılmış. New York’taki ünlü gökdelenlerin arasında yükselen minarelere Haluk Bilginer, Mustafa Sandal ve Mahsun Kırmızıgül’ün yüzleri eklenmiş.

Senaryosunu da Kırmızıgül’ün yazdığı filmin yapımcılığını, Murat Tokat üstleniyor. Filmin New York’ta devam eden setinde yönetmen Kırmızıgül ile buluşan Yücel, “Bu filmin, Mahsun’un kariyerindeki en önemli yapım olacağını ve çok daha büyük başarıları beraberinde getireceğini düşünüyorum. Hollywood’un usta oyuncularının Mahsun’un filminde yer almayı kabul etmiş olması, hem Türkiye’nin tanıtımı hem de yerli filmlerin dünyaya açılabilme potansiyeli açısından çok önemli.” dedi.

Sinemaseverler, merakla beklenen filmin esas afişi için eylül ayını bekleyecek. Haluk Bilginer, Mustafa Sandal, Mahsun Kırmızıgül, Eşref Kolçak gibi isimlerin yanı sıra Hollywood’dan Danny Glover, Robert Patrick ve Gina Gershon’un da oyuncu kadrosunda yer aldığı film, 5 Kasım’da gösterime girecek.

SİNEMA HABERLERİ

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]