Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Haziran’ın ilk 20 günü Antalya’daki oteller dolu ama…

Rus pazarında haziran dönemi satışları, erken rezervasyonun cazip indirimleri, okulların kapandığı ilk haftalar olması ve aylar önce yapılan rezervasyonlar nedeniyle dolu gidiyor. Haziran’ın ilk 20 günü Antalya otelleri yüzde 100`e varan doluluklar ile geçecek.

Ancak otobüs kazası ile zedelenen imajımız, şimdi de aşırı doluluklar (overbooking) nedeniyle bir kez daha sorgulanıyor. Rus misafirler tanımadıkları kişilerle aynı odalarda birleştiriliyor veya akşama kadar otel lobilerinde bekletiliyor.

Yani bir anlamda oteller kötü geçen son iki sezonun acısını suçu olmayan Rus turistlerden çıkartıyor. Halbuki son yıllarda açılan 5 yıldızlı oteller ve yükselen servis kalitemiz ile iyi bir imaj yakalamış ve rakiplerimizi geride bırakmıştık. Ama aşırı hırs ve daha cok geceleme yapma hedefi, otellerin shorta girerek imaj zedelenmesine yol açıyor. Daha şimdiden internet sayfalarında, blog ve forumlarda bu sorunlar Rus misafirler tarafindan tartışılmaya başlandı ve Antalya`ya gidecekler uyarıldı.

Tasvip etmedigimiz bu uygulamalar, pek iç açıcı gözükmeyen temmuz ve ağustos satışlarını ve doluluklarını etkileyebilir.

Orhan Sancar
[email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]