Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerTeknoloji

iPhone 4 satışa çıkmadan rekor kırdı

Apple’ın satış rekorları kıran telefonu iPhone, yeni bir rekora daha imza attı.

Apple’ın açıklamasına göre, markanın 24 Haziran’da piyasa sürmeye hazırlandığı yeni modeli iPhone 4 için müşterilere sunulan ön sipariş fırsatı, ilk gününde 600 bin talep aldı.

Yeni iPhone, hem şekil hem de içerik açısından geliştirilmiş bir çok özelliğe sahip. Flaşla geliştirilmiş kamerası, keskin görüntü sağlama özelliği, eskisine oranla daha uzun ömürlü bataryası ve hızlı işlemcisiyle kullanım rahatlığı sağlarken, paslanmaz çelik ve camdan muhafazasıyla göz alıyor.

Markanın İngiltere ve ABD’deki internet sitelerinde, yoğunlukluktan dolayı bazı aksaklıklar yaşandı. Müşterilerin bir kısmı sipariş işlemlerini tamamlayamadı ve sorunlarını Apple’a rapor etti. Apple olayla ilgili, “iPhone 4 için ön sipariş verenlerin sayısı beklediğimizden çok fazlaydı. Problemlerle karşılaşan herkesten özür diliyoruz” açıklamasını yaptı. iPhone 4’ün fiyatı ise 16 GB’lık modeli için 740 dolar (1.155 TL), 32 GB’lık modeli için ise 890 dolar (1.390 TL) olarak belirlendi.

SAMANYOLU

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]