Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türk hackerlar, Mossad’ın sitesini çökertti

Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan hackerlar sanal âlemde bir araya gelerek, İsrail’e karşı ‘sanal savaş’ başlattı.

Kendilerine ‘Türkiye ve Filistin sevdalısı genç akıncılar’ adını veren hacker grubu, aralarında İsrail’in gizli servisi Mossad’ın Tel Aviv şubesi ve bakanlıklarının da olduğu 230 siteyi hackleyerek erişilemez hale getirdi. İsrail Deniz Kuvvetleri Komutanlığı resmi internet sitesi ‘www.navy.idf.il’ adresini de çökerten hackerların hedefinde İsrail Genelkurmay Başkanlığı var.

Hackerlar, yardım gemisine saldıran İsrail Deniz Kuvvetleri Komu-tanlığı’nın resmî internet sitesi ‘www.navy.idf.il’ girişine ise Türkiye ve Filistin bayrağı taşıyan ve Gazze’ye yardım götüren geminin resmini koydu. Hackerlar, geminin üzerine de ‘Sanal protestolar devam edecek. Her şey Türkiye ve Filistin için. Akıncılar’ ifadesini yazdı. Erişilemez hale getirilen diğer sitelerin sayfalarında Türkçe olarak, ‘Aç kulağını da iyi dinle. Biz Türk’üz’ ifadeleri ile Türk bayrağı yer alırken, bazılarına da İsrail’i kınayan büyük görseller konuldu. 150 kişilik hacker grubunun sözcüsü Ahmet Ersin, amaçlarının yardım gemisine saldıran İsrail’e tepkilerini kansız ve insani olarak dile getirmek olduğunu söyledi.

ZAMAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]