Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Büyükelçi Samsar, Herson Valisi Kostyak ile görüştü

Geçtiğimiz günlerde Ukrayna’nın güneyinde bir dizi temaslarda bulunan Türkiye Kiev Büyükelçisi Mehmet Samsar ve Herson Valisi Nikolay Kostyak ile bir araya geldi.

Ukrayna ve Türkiye’nin arasında serbest ticari bölgesinin oluşturulmasını görüşüldüğü toplantıya ilişkin Herson Valiliği’nden yapılan açıklamada, Büyükelçi Samsar’ın yakın zamanda Türkiye heyetinin Ukrayna’ya geleceğini söylediği bildirildi.

Öte yandan Büyükelçi Samsar; Ukrayna ve Türkiye arasındaki serbest ticari bölgesinin oluşturulmasıyla iki devlet arasındaki ticaret hacminin 2015 yılına kadar 20 milyar dolar seviyesine çıkmasını ümit ettiklerini söyledi.

Görüşmede Samsar: “Ukrayna ve Türkiye arasındaki serbest ticaret bölgesinin oluşturulması iki devletin arasındaki ilişkilerinde yeni bir ivme kazandıracak ve devletlerarası ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine yardımcı olacak.” dedi.

YEVGENİYA VYAÇESLAV | WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]